onsdag 13 mars 2013

Old Guys Rule

Jag tror att man träffar vissa människor i sitt liv av en anledning. Mikael, eller Micke som jag nog vill kalla honom, är en sån. Han är pappa till en en tjej som heter Kajsa som jag umgåtts och åkt en hel del bräda med under vintern. Under hans besök för att träffa sin dotter så fick jag glädjen att träffa, och lära känna honom så smått.

Det tog inte lång stund innan jag började gilla denna 64 år unga man. Skön humor, omtänksam som få, kärleksfull mot sin dotter och bara rakt igenom en riktigt bra människa! Att se honom tillsammans med sin dotter gjorde mig varm inombords och jag kände att just så där vill jag att min relation med mina framtida barn ska vara! Att han sedan dessutom är dubbelt upp min ålder och åker snowboard riktigt bra gör honom dessutom till en jäkligt cool 64-åring!

Då han passade på att fylla år under sitt besök här i Åre kunde jag inte låta bli att köpa honom en väl passande present; en kaffe mugg med texten "Old Guys Rule" När jag så fick ett mail idag där han tackade än en gång för presenten och för att han fått träffa mig blev jag riktigt rörd.

För en kille som mig som inte har någon kontakt med sin egen pappa var mötet med Micke, både som människa och som pappa, ett möte jag kommer bära med mig länge! Tack Micke, du lever verkligen upp till att "Old Guys Rule"!



1 kommentar:

Unknown sa...

Tack Oskar, en ny vän för livet. Hoppas att våra brädor hittar samma spår igen...