onsdag 20 mars 2013

Mycket nu

Det händer en hel del i min värld just nu och bloggen är allt annat än uppdaterad. I solen som dränker Åre i sina strålar dag ut och dag in har jag hunnit med en bra bit över 100 dagar i backen och äntligen fått en ordentlig utbildning i lavinsäkerhet! Tranciever har införskaffats tillsammans med spade och sond som är den tre saker du måste ha i din ryggsäck om det som inte får hända händer.

Jag har fått jobb i sommar och på min resa till att bli permanent Åre-bo tar jag så ännu ett steg. På fredag väntar lägenhetsvisning dessutom...

Vad mer? Jo, jag har för första gången prövat att lära mig en såkallad eskimårullning i en kajak. Inte helt lätt men jäkligt kul och enligt de som vet väldigt bra att kunna för att spara tid på Åre Extreme-tävlingen i sommar! Bara öva öva öva öva med andra ord.

Jag har sett filmen "Earthlings" som handlar om hur djur behandlas inom mat-, kläd-, nöjes- och husdjursindustrin. Såg den främst för matdelen men rekommenderar verkligen ALLA att se den! Jobbig film men varför blunda för verkligheten....? Det är skillnad att gå förbi charkdisken nu jämfört med innan jag såg filmen vill jag lova... Just nu sitter jag så och googlar vegetariska recept... Se den!! Har ni något bra på lager får ni hojta till!

Typ så är det väl i min värld! Hoppas ni har det bra i er.





1 kommentar:

Sara Persson sa...

Grattis till fast i Åre! Menar att du kan väl då ha fått fast jobb?! Vad? Berätta! :-)

Kramar